Kjøp en TapThat WiFi-deler – bidra til reduksjon av avfall i havet!

2 juli, 2020

Forsøpling av havet er et stort problem i dag, og WWF anslår at 8 millioner tonn plast havner i havet hvert år. Men dette er bare tall for plastikk, det finnes så mye annet søppel som også havner i sjøen og er med på å ødelegge det flotte dyrelivet vi har. Et område som kanskje ikke får så mye oppmerksomhet er alle båter og fartøy som synker hvert år – også de fleste av disse produsert i materialer som ikke er særlig miljøvennlige. Et av disse materialene er Glassfiber, og vi bidrar til å gjenbruke dette i stedet for å kaste det!

Bort imot 5000 gamle fritidsbåter kasseres og forsvinner hvert år bare i Norge – senket ned på havbunn eller brent på bål. Det finnes per i dag over en million fritidsbåter i Norge, og hvert år kjøpes det omtrent 35 000 nye. Det som har vært et stort problem tidligere har vært at det ikke har vært noe returordning på båter som blir gamle eller ødelagte, og man har derfor ofte bare endt opp med å senke eller brenne dem. En del av miljøgiftene som havner langs kysten stammer fra fritidsbåter som bare blir liggende på land, senket i havet, brent eller levert til deponi. Ikke bra!

tapthat miljø sant blogg topp
En del av miljøgiftene som havner langs kysten stammer fra fritidsbåter

Heldigvis er det nå kommet nye metoder for gjenvinning av disse materialene, og man kan nå forhindre at dette avfallet havner i sjøen. Gjennom vår partner Stangeland Glassfiber Produkter har vi mulighet til å resirkulere slikt materiale ved at vi produserer våre produkter fra gamle båtvrak og andre fartøy som ellers ville forsøplet naturen. Ecofiber Recycling AS utvinner og leverer selve materialet, og er et avfallsmottak for glassfiber og komposittmaterialer fra fritidsbåter, bygg og anlegg, offshore, akvakultur, landbruk og industri. Fortsatt er dette en nokså ny ordning, og ikke alle er klar over at man kan gjenvinne glassfiber – derfor er det viktig å sette fokus på dette, og øke bevisstheten rundt de mulighetene som finnes i forbindelse med gjenvinning av glassfiber. Ved å kjøpe en TapThat får du derfor ikke bare et kult produkt, men du bidrar også til å spre budskapet, og ikke minste hjelper oss på veien mot renere hav! Det er jo ikke verst.

Vi i TapThat ønsker å ha fokus miljø, og vil alltid gjøre det vi kan for å kunne tilby produkter som fører til noe positivt for verden og naturen.

resirkulert glassfiber light tapthat web

Del nettverket med gjester

Dette er TapThat

Resirkulert glassfiber

TapThat er laget i resirkulert glassfiber, noe som er med å forhindre at avfall havner på havbunnen.

Perfekt for møterom

TapThat er perfekt for møterom hvor gjester ønsker tilgang til WiFi nettverk. Trenger hverken strøm eller app!

Klar utav boksen

TapThat er ferdig satt opp og klar ut av boksen, og dine gjester kan "tæppe" i vei med en gang! Ingen installasjon nødvendig.

Del nettverket enkelt

En enklere, tryggere og mer hygienisk måte å dele nettverket på hjemme, på jobb, eller på café. Du berører bare med telefonen.

QR kode på baksiden

Noen eldre telefoner støtter ikke NFC, og vi har derfor en QR kode (og tekst) på baksiden som kan scannes for å koble til. 

Alle produkter er unike

Hvert produkt som lages er unikt, med sine egne karakteristikk og kjennetegn - litt som et fingeravtrykk, som gjør ditt produkt spesielt.

Andre innlegg

Vi innleder samarbeid med Stangeland Glassfiber Produkter

Vi innleder samarbeid med Stangeland Glassfiber Produkter

For å kunne tilby miljøbevisste produkter av høy standard har vi innledet et samarbeid med lokal produsent og ringrev med 20 års erfaring Stangeland Glassfiber Produkter som holder til i Klepp kommune. Selv om de i all hovedsak driver med produksjon av gitterrister og...

Vi nærmer oss lansering – med et miljøbevisst produkt!

Vi nærmer oss lansering – med et miljøbevisst produkt!

Å lage et produkt fra bunn krever hard jobbing, disiplin og fokus. Til tider har vi manglet alle disse egenskapene - men vi leverer når det teller som mest, og har altså endelig klart å kave oss frem til et produkt vi gleder oss veldig til å lansere. Vi har vært innom...

Pin It on Pinterest

Share This