Vi innleder samarbeid med Stangeland Glassfiber Produkter

2 juni, 2020

For å kunne tilby miljøbevisste produkter av høy standard har vi innledet et samarbeid med lokal produsent og ringrev med 20 års erfaring Stangeland Glassfiber Produkter som holder til i Klepp kommune. Selv om de i all hovedsak driver med produksjon av gitterrister og produkter for industri-næringen, har de også mulighet til å lage alt mulig annet i glassfiber. De har blant annet vært med i produksjonen av en av Norges tøffeste rasteplaster Ostasteidn Rasteplass. Vi synes derfor det er veldig spennende å få dem med på laget!

Glassfiber produkter samarbeid blogg topp

Stangeland Glassfiber Produkter kan kontaktes på post@glassfiber.no – og besøk gjerne hjemmesiden https://glassfiber.no

Del nettverket med gjester

Dette er TapThat

Resirkulert glassfiber

TapThat er laget i resirkulert glassfiber, noe som er med å forhindre at avfall havner på havbunnen.

Perfekt for møterom

TapThat er perfekt for møterom hvor gjester ønsker tilgang til WiFi nettverk. Trenger hverken strøm eller app!

Klar utav boksen

TapThat er ferdig satt opp og klar ut av boksen, og dine gjester kan "tæppe" i vei med en gang! Ingen installasjon nødvendig.

Del nettverket enkelt

En enklere, tryggere og mer hygienisk måte å dele nettverket på hjemme, på jobb, eller på café. Du berører bare med telefonen.

QR kode på baksiden

Noen eldre telefoner støtter ikke NFC, og vi har derfor en QR kode (og tekst) på baksiden som kan scannes for å koble til. 

Alle produkter er unike

Hvert produkt som lages er unikt, med sine egne karakteristikk og kjennetegn - litt som et fingeravtrykk, som gjør ditt produkt spesielt.

Andre innlegg

Vi nærmer oss lansering – med et miljøbevisst produkt!

Vi nærmer oss lansering – med et miljøbevisst produkt!

Å lage et produkt fra bunn krever hard jobbing, disiplin og fokus. Til tider har vi manglet alle disse egenskapene - men vi leverer når det teller som mest, og har altså endelig klart å kave oss frem til et produkt vi gleder oss veldig til å lansere. Vi har vært innom...

Pin It on Pinterest

Share This