Om oss / Kontakt

Vi ønsker å gjøre verden et bedre sted, og Wifi enklere å dele. Enkelt å greit.

Magnus Maerland og Daniel Thu i TapThat

Magnus Mærland (t.v) og Daniel Thu (t.h) holder opp de første eksemplarer av TapThat.

Hvem er vi?

TapThat består per i dag av Magnus Mærland (t.v) og Daniel Thu (t.h) – to stykker med bred erfaring innen forskjellige fagområder. TapThat er et prosjekt vi begge har en lidenskap til, hvor målet er å kunne tilby et spennende produkt som i tillegg til å gjøre deling av internett enklere i hus, møterom og på restauranter, osv – også har et fokus på miljø og bærekraft. Produktet produseres i resirkulert glassfiber – materialer som ellers potensielt hadde havnet på havets bunn og forgiftet miljøet. På sikt håper vi å utvide sortimentet, og lage produkter i andre materialer som er med på å forbedre miljøet rundt oss.

Et pilotprosjekt i samarbeid med Bølgen Media 

TapThat er inntil videre et pilotprosjekt i regi av Bølgen Media, som betyr at TapThat som selskap ikke eksisterer per dags dato, men er underlagt Bølgen Media. Dersom vi ser et marked for dette produkt og tjeneste vil et selvstendig selskap opprettes. 

Magnus Mærland

Tidligere butikksjef Kjell & Company Haugesund, erfaring innen film, foto og drone.

Daniel Thu

Eier av Bølgen Media, fulltids webdesigner, og tidligere butikksjef ved SF Kino Sandnes. God erfaring med markedsføring og digitale medier.

Telefon

46 74 71 42 / 994 24 348

Adresse

Øygardsbakken 1,
Sandnes

Skjermbilde 2020 09 03 kl. 23.14.37
blgn logo

TapThat er et pilotprosjekt i regi av Bølgen Media – Reklamebyrå i Stavanger regionen med løsninger fokusert rundt de kreative ideer; blgn. – eller Bølgen Media – hjelper deg med komplett merkevarebygging, filmer, drone, nettsider, søkemotoroptimalisering (SEO), sosiale medier og mye annet. Bla deg gjennom noen av våre tjenester under.
Les mer om Bølgen Media her

Pin It on Pinterest