Apple IOS 14 kommer med støtte for NFC! Slik aktiverer du det.

19 september, 2020

Bilde: https://www.apple.com/ios/ios-14/

En nyhet vi har ventet på, og som vi har trodd at lå i kortene en stund – Apple har endelig lagt inn støtte for “native” NFC i sitt operativsystem IOS 14. Det betyr at det nå vil bli enda enklere for folk med iPhone å gjøre interaktive handlinger ved hjelp av NFC-funksjonalitet, noe som åpner mange muligheter for Apple – og for bedrifter som nå endelig kan ta i bruk dette fantastiske verktøyet. Det betyr også at det blir enda enklere å dele Wifi nettverket ved hjelp av TapThat – nå trenger ikke iPhone brukere lenger scanne QR kode på baksiden eller laste ned egen app for NFC-lesing. De kan altså, på lik linje med Android telefoner, bare “tæppe” borti TapThat for å få Wifi tilgang.

Slik aktiverer du NFC på din Apple iPhone

Det aller første du må gjøre er å oppdatere til IOS 14, Apple sin nyeste oppdatering. Så må du også sjekke at telefonen din er en modell som har støtte for NFC. Dersom alt dette er OK, kan du videre følge stegene her:

Hvordan aktivere NFC-tagleser i iOS 14?
NFC-tagleseren er ikke bare begrenset til bruk med TapThat, men kan være en veldig praktisk funksjon for å utføre f.eks betalinger. Slik kan du aktivere NFC-tagleseren på iPhone i iOS 14:

  • Åpne innstillinger
  • Bla ned til Kontrollsenter-alternativet
  • Her finner du en liste over alternativer du kan legge til i kontrollsenteret
  • Se etter NFC-tagleser
  • Etter at den er funnet, trykker du på de tre horisontale linjene ved siden av den for å dra og slippe denne funksjonen inn i kontrollsenteret
  • Gå tilbake til startskjermen og vis kontrollsenteret enten ved å sveipe ned fra høyre øvre hjørne av skjermen eller sveipe opp fra bunnen av skjermen, avhengig av hvilken iPhone-modell du bruker.
  • Du skal nå kunne se NFC-tagleserikonet i kontrollsenteret og kan aktivere dette derfra og ta i bruk NFC.

Les mer om NFC i IOS 14 i denne artikkelen:
https://www.republicworld.com/technology-news/apps/what-is-nfc-tag-reader-in-ios-14.html

Se Apple sin egen presentasjon av IOS 14 her:
https://www.apple.com/ios/ios-14/

Del nettverket med gjester

Dette er TapThat

Resirkulert glassfiber

TapThat er laget i resirkulert glassfiber, noe som er med å forhindre at avfall havner på havbunnen.

Perfekt for møterom

TapThat er perfekt for møterom hvor gjester ønsker tilgang til WiFi nettverk. Trenger hverken strøm eller app!

Klar utav boksen

TapThat er ferdig satt opp og klar ut av boksen, og dine gjester kan "tæppe" i vei med en gang! Ingen installasjon nødvendig.

Del nettverket enkelt

En enklere, tryggere og mer hygienisk måte å dele nettverket på hjemme, på jobb, eller på café. Du berører bare med telefonen.

QR kode på baksiden

Noen eldre telefoner støtter ikke NFC, og vi har derfor en QR kode (og tekst) på baksiden som kan scannes for å koble til. 

Alle produkter er unike

Hvert produkt som lages er unikt, med sine egne karakteristikk og kjennetegn - litt som et fingeravtrykk, som gjør ditt produkt spesielt.

Andre innlegg

Vi innleder samarbeid med Stangeland Glassfiber Produkter

Vi innleder samarbeid med Stangeland Glassfiber Produkter

For å kunne tilby miljøbevisste produkter av høy standard har vi innledet et samarbeid med lokal produsent og ringrev med 20 års erfaring Stangeland Glassfiber Produkter som holder til i Klepp kommune. Selv om de i all hovedsak driver med produksjon av gitterrister og...

Vi nærmer oss lansering – med et miljøbevisst produkt!

Vi nærmer oss lansering – med et miljøbevisst produkt!

Å lage et produkt fra bunn krever hard jobbing, disiplin og fokus. Til tider har vi manglet alle disse egenskapene - men vi leverer når det teller som mest, og har altså endelig klart å kave oss frem til et produkt vi gleder oss veldig til å lansere. Vi har vært innom...

Pin It on Pinterest

Share This