Vi nærmer oss lansering – med et miljøbevisst produkt!

9 april, 2020

Å lage et produkt fra bunn krever hard jobbing, disiplin og fokus. Til tider har vi manglet alle disse egenskapene – men vi leverer når det teller som mest, og har altså endelig klart å kave oss frem til et produkt vi gleder oss veldig til å lansere. Vi har vært innom mye prototyping for å endelig komme frem til en løsning vi tror vil fungere veldig bra. Ikke bare ser TapThat veldig tøff ut, men det er også et produkt som er miljøbevisst nå som vi har bestemt oss for å produsere produktet av resirkulert glassfiber. Ved å bruke materialer hentet fra blant annet gamle båter reduserer vi vårt CO2 avtrykk her i verden ved at man slipper å bruke så mye nytt materiale for å lage produktet. Dette synes vi er veldig fint!

TapThat Norge Prototyper
Vi har vært innom mye forskjellig materiale…

Covid-19 situasjonen har vært en oppvekker for mange av oss, men også en mulighet til å sette seg litt tilbake, trekke pusten, og finne ut hvor man skal legge fokus videre. Vi har brukt tiden til å gå inn i oss selv for å finne ut hvilket budskap vi ønsker å sende, samt hvilken rolle vi ønsker å spille i det store og det hele. For oss er det viktig å tenke på fremtiden, og at produktet vi lager er en budbringer for dette. Målet vårt er å lansere produktet på sensommeren 2020 – følg med!

Del nettverket med gjester

Dette er TapThat

Resirkulert glassfiber

TapThat er laget i resirkulert glassfiber, noe som er med å forhindre at avfall havner på havbunnen.

Perfekt for møterom

TapThat er perfekt for møterom hvor gjester ønsker tilgang til WiFi nettverk. Trenger hverken strøm eller app!

Klar utav boksen

TapThat er ferdig satt opp og klar ut av boksen, og dine gjester kan "tæppe" i vei med en gang! Ingen installasjon nødvendig.

Del nettverket enkelt

En enklere, tryggere og mer hygienisk måte å dele nettverket på hjemme, på jobb, eller på café. Du berører bare med telefonen.

QR kode på baksiden

Noen eldre telefoner støtter ikke NFC, og vi har derfor en QR kode (og tekst) på baksiden som kan scannes for å koble til. 

Alle produkter er unike

Hvert produkt som lages er unikt, med sine egne karakteristikk og kjennetegn - litt som et fingeravtrykk, som gjør ditt produkt spesielt.

Andre innlegg

Vi innleder samarbeid med Stangeland Glassfiber Produkter

Vi innleder samarbeid med Stangeland Glassfiber Produkter

For å kunne tilby miljøbevisste produkter av høy standard har vi innledet et samarbeid med lokal produsent og ringrev med 20 års erfaring Stangeland Glassfiber Produkter som holder til i Klepp kommune. Selv om de i all hovedsak driver med produksjon av gitterrister og...

Pin It on Pinterest

Share This